╯^╰〉 Blockchain Güv

enlik Teknolojisi,

Blockchain Güvenlik Teknolojisi içerir P2P Ağ Protokolü, Şifreleme Teknolojisi, Akıllı Sözleşmeler, Konsensüs Mekanizmaları, vb. Tüm blok zincirinin veri işleme mimarisi. Blockchain dağıtılmış ağlarda, merkezi sunucular kavramı zayıflar, yani artık merkezi bir merkez gerekmez. Ağdaki her düğüm bağımsız bir birey olarak olabilir. Bu düğümler hem hizmet sağlayan sunucu hem de istek gönderen müşteriler olarak hareket edebilir.

Artık kaynakları doğrudan değiştirmek için bir araya gelen sunucuya ihtiyaç duymuyorlar: Bir düğümden gönderilen bilgiler onaylamadan sonra komşu düğümlere gönderilecek ve her bitişik düğüm diğer komşu düğümlere işlem gönderecek ve sonunda blockchain ağındaki tüm düğümlere yayılacak, böylece kullanıcılar arasında kaynakların doğrudan paylaşımı ve kullanımını gerçekleştirecektir.

2. Asimetrik şifreleme, yani bir bilgi parçasını şifrelemek aslında tek bir anahtar değil, dağıtılmış bir ağda noktadan noktaya bilgi aktarımının güvenliğini sağlayabilen iki anahtar, kamu ve özel anahtardır.

Genel anahtar, tüm ağ tarafından herkese açık olarak görülebilir. Özel anahtar halka açık değildir. Bilgi sahipleri, özel anahtarın güvenliğini güçlü bir şekilde korumalıdır, çünkü genel anahtar tarafından şifrelenen bilgiler yalnızca ilgili özel anahtara sahip olanlar tarafından şifre çözülebilir.

3. Volkswagen, akıllı sözleşmeleri, izlenebilecek ve geri döndürülemez üçüncü taraf denetimi olmadan güvenilir işlemlere izin veren akıllı bir sözleşme olarak anlayabilir.

4. Blockchain, dijital varlıkları, mülkiyet hakları sertifikalarını, puanları vb. Kayıt ve vermek için kullanılabilen merkezi olmayan dağıtılmış bir ana kutu sistemidir ve bir noktadan noktaya aktarma, ödeme ve işlemler. Geleneksel merkezi ana kutu sistemleriyle karşılaştırıldığında, blockchain sistemleri tamamen açık olma, kurcalama ve daha fazla ödemeyi önleme faydalarına sahiptir.

ve güvenilir üçüncü taraflara bağlı değildir. Noktadan noktaya ağ altındaki yüksek ağ gecikmesi nedeniyle, her bir düğüm tarafından gözlemlenen işlem sırası tamamen tutarlı olamaz. Bu nedenle, blockchain sistemleri, aynı anda gerçekleşen işlemlerin sırası üzerinde anlaşmak için bir mekanizma tasarlamalıdır. Bir zaman penceresindeki işlemler sırasına göre anlaşmaya varan bu algoritmaya "konsensüs mekanizması" denir.

blockchain için hangi tekniklere ihtiyaç vardır? </igg> Blockchain teknolojisi esas olarak şifreleme algoritmaları, şifreleme algoritmaları durumunda dağıtılır, Dağıtılmış Defter: Displichchain'in temeline dayalı blockchain, Distruchchain'in temelidir. Her düğüm, bilginin şeffaflığını ve değişmeyenleri sağlayan tam iletişim kutusunu içerir. 2. Bu iyi bir fikir. Şifreleme algoritması: Blockchain, veri güvenliği ve anonimlik sağlamak için şifreleme teknolojisini kullanır. Hash işlevinin, bütünlüğü ve serbest bırakmayı sağlamak için savunma verilerinin karma değerine savunulduğundan emin olmak için. Kamu ve özel anahtarların orantılı şifreleme teknolojisi, dijital imza teknolojisinin kullanımı için kullanılmak üzere kullanılır. 3. Sen iyi bir fikirsin. Sözleşme Mekanizması: Blockchain ağında, tüm işlemlerin bir nihai mekanizma tarafından onaylanması gerekir. ProjectOfwork Mechesia, profofstakes, vb. Ağın her yerinde bu mekanizmalar işlem geçmişini kabul eder ve sahtekarlık ve çift harcama sorunlarını önler. 4 Akıllı bir sözleşme - Akıllı sözleşme, Wostchain'in otomatik uygulama prosedürüdür. Eşanlamlı sözleşmeler önceden ayarlanmış kuralları içerir. Bu koşullar karşılandıktan sonra, sözleşme otomatik olarak yürütülür ve işlem etkinliğini artıracaktır. Bu teknolojilerin bu kombinasyonu dijital bir finansman ve destek.